Skip to main content

Политика за връщане

Можете да заявите връщане или замяна в рамките на 14 дни, считано от деня на доставката на вашата поръчка. За да направите това, първо трябва да се свържете с нас по имейл чрез нашата форма за контакт на нашата уеб страница.

Върнатите артикули трябва да отговарят на нашата политика за връщане:

  • Продуктът трябва да бъде върнат в точно същото състояние, в което е получен: не трябва да е носен, пран, модифициран по какъвто и да е начин и трябва да бъде пълен с всички етикети и аксесоари и заедно с включената оригинална опаковка.
  • Моля, бъдете внимателни, когато пробвате нашите продукти и ги върнете в същото състояние, в което сте ги получили. Всички връщания, които не отговарят на нашата политика, няма да бъдат приети.

Видове връщане:

За да заявите връщане за замяна, трябва първо да се свържете с нас по имейл.

  1. Върнете за възстановяване на сумата: Ако не сте доволни от закупения продукт, можете да поискате връщане за възстановяване на сумата. За да направите това, първо трябва да се свържете с нас по имейл чрез нашата форма за контакт на нашата уеб страница в рамките на не повече от 14 дни от получаването на продукта.
  2. Връщане за замяна: Заявка за връщане за замяна може да бъде направена само за различен размер на дрехата. Не е възможно да поискате замяна на дреха с друг продукт. За да заявите връщане за замяна, трябва първо да се свържете с нас по имейл чрез нашата форма за контакт на нашата уеб страница в рамките на не повече от 14 дни от получаването на продукта.

Как да заявя връщане:

Когато връщате вашите артикули, моля, включете всички аксесоари и маркови опаковки, които сте получили с поръчката си, в опаковката на byDessi за многократна употреба. Ако нещо е повредено или липсва при връщането ви, може да не получите възстановяването на сумата.

Разходите за всички видове връщане са за сметка на купувача.
byDessi ще поеме разходите за повторната доставка на заменения от вас продукт.

Адрес за връщане: ЕКОНТ ОФИС ВАРНА ЖП ГАРА, ул. Шабла 1, 9006, Получател: байДесси ООД

Подгответе пратката си за връщане:

  1. Поставете артикула в опаковката на byDessi – не забравяйте маркови кутии, торбички или калъфи.
  2. Прикрепете бележката за връщане, която сте получили с поръчката си, от външната страна на пакета byDessi.

Политика за възстановяване на средства

След като връщането ви бъде получено и прието от наша страна, възстановяването на сумата ще бъде направено според метода ви на плащане. Възстановяванията може да отнемат до 14 работни дни, докато се покажат в акаунта ви, в зависимост от вашия доставчик на плащания.