Skip to main content

Зашеметяващ стил и елегантност без усилие

Лимитирана селекция от ръчно изработени бутикови рокли, създадени за ТЕБ, за твоя уникален стил и вечна елегантност. За да сияеш ярко като слънце през деня и като звезда през нощта, без значение от повода и събитието, на което присъстваш!

С byDessi е лесно да изглеждаш зашеметяващо във всеки миг, без големи усилия. Нашите модели елегантни и коктейлни рокли ще направят избора ти на аутфит по-лесен и приятен от всякога! Всяка дама знае колко трудно може да бъде понякога подбирането на тоалет – нашите рокли ще ти спестят време, защото се комбинират лесно и бързо с твоите обувки и аксесоари!

Просто отваряш гардероба си и грабваш любимата си рокля – с нея ще изглеждаш еднакво привлекателно, независимо дали носиш високи токчета или ежедневни обувки!

Универсални за всеки повод

Колекция елегантни рокли, подходящи за всеки повод. За да бъдеш неотразима на всяко светско събитие, бизнес мероприятие, специален повод или просто да блестиш, заради теб самата!

Безупречни кройки

Модели, създадени с фокус върху безупречните кройки, които пасват чудесно на индивидуалната форма на тялото ти. За да се чувстваш красива и елегантна във всеки момент!

Бутикова изработка

Всички наши модели се произвеждат ръчно в бутиково ателие в Европа, което споделя нашата страст за качество, детайлна изработка и поддържа нашите изключително високи стандарти.

От дневен шик към нощен блясък

Рокли, създадени за безпроблемен преход от небрежно събиране с приятели към официална вечерна визия вечеря - само с бърза смяна на ежедневните обувки с любимите високи токчета!

Лимитирана колекция

byDessi предлага селекция от лимитирани рокли, предоставяйки ти възможността да притежаваш уникални и ексклузивни модели. За да сияеш със свой собствен неповторим стил!

Вечен стил с минимални усилия

Рокли, създадени така, че да спестят време и да сложат край на вечното чудене "Какво да облека?" - отваряш гардероба и грабваш любимата рокля, без да се притесняваш как да комбинираш тоалета.

Елегантни рокли за уверени жени

Целта на byDessi е да предостави на всяка жена стилен и оригинален моден шедьовър. Нашите ръчно изработени дизайни са съобразени със съвременната жена, като наблягат на качеството и малките детайли, които превръщат всяко изделие в произведение на изкуството.

Нашата мисия е да създаваме изключителни дизайни с гаранция за грижа и прецизност на всеки етап от производството. Ние вярваме в трансформиращата сила на роклята и как тя може да допринесе за увереността на жената и да внесе радост в живота й. Нашата богата колекция от рокли предлага по нещо за всеки, вдъхновявайки жените да живеят уверено и красиво всеки ден.

Носенето на рокля byDessi излъчвате увереност и елегантност. Позволява на жените да прегърнат своята уникална сила и да покажат индивидуалност. Всяка рокля има своя собствена история, която отразява вечната привлекателност на жената, която я носи. Инвестирането в непреходна рокля е инвестиция в себе си, която ви напомня, че истинската красота е вечна и надхвърля временните модни тенденции. Когато носите рокля от byDessi, вие не само стъпвате в част от историята, но и създавате незабравими моменти, които ще бъдат ценени за години напред.

Историята зад бранда

Всичко започна с любовта ми към музиката. От шестгодишна започнах да тренирам спортни танци. Завърших музикално училище и продължих да танцувам още няколко години. Страстта ми към музиката ме пренесе от дансинга на DJ сцената. През последните 15 години работя като професионален DJ в Европа и Близкия изток. През тези години работих с различни професионални художници, музиканти, дизайнери, фотографи и много други. По пътя развих нова страст към модата и творчеството. Всеки път, когато идвах вкъщи, отивах в шивашкото ателие на леля си и споделях с нея последните си рисунки на рокли. Благодарение на богатия си опит в света на модата и шивашкия дизайн, тя ми помогна да вдъхна живот на дизайните си. С нейното насърчение започнах да създавам все повече и повече рокли, които тя шиеше в нейното ателие и които щях да нося. По време на вечерите ми навън приятели и хора ми правеха комплименти за облеклото ми и ме питаха откъде ги имам. Така започна моята история и така се роди ByDessi!

Мария – Десислава

DJ Marri Dessi
Слушай тук | Soundcloud